Danmark


Danmark i 80'erne. MZ 1423 ankommer til København H med eksprestog fra Sverige. Postvæsenet er klar til at tømme den medfølgende postvogn.

Danmark i 90'erne. Privatbanerne overtager masser af gammelt DSB-materiel, som her på Odsherredsbanen, hvor MX 102 krydser et Y-tog i Hørve.

Danmark i 00'erne. Godstrafikken er givet fri, og nye operatører dukker op. Her er det et af Hector Rails godstog på vej til Sverige, der er fotograferet ved Kalvebod.


Danmark i 10'erne. På mange måder et skandalernes årti, hvor både IC4 og Signalprogrammet kostede dyrt. Her er det stabil og velkendt teknik, når IC3-toget på vej til København passerer TU-signalerne i Horsens.


Jeg har i sagens natur ganske mange billeder fra Danmark. Jeg viser her nogle af dem jeg finder sjove eller interessante, men har valgt at dele dem op på de 4 årtier, jeg har fotograferet tog i. I menuen til venstre kan du vælge det aktuelle årti, eller navigere tilbage til enten forsiden eller fotosiden.Alle billeder er mærket med copyright-mærke. Eftertryk/kopiering er ikke tilladt, men hvis man ønsker at anvende et eller flere af mine billeder, er man meget velkommen til at sende mig en mail. Det gøres fra forsiden, hvor der findes et link i det grønne felt nederst på siden.

© 2021 www.christianbruun.dk