TyrkietPerronen er nok kun til pynt ! -I hvertfald valgte flere passager at stå af midt i hovedsporet da E52518 gjorde ophold i Pehlivanköy med et kort tog til Istanbul.


Ikke ligefrem verdens mest moderne vaskeanlæg, men til gengæld bliver vognene til nattoget til Bukarest vasket hver dag under opholdet her i Istanbul.

Balkan Expres fra Beograd under indkørsel til endestationen i Istanbul, forspændt såvel E43027 som E52514. 


To noget forskellige lokomotiver i forspand på Istanbuls europæiske banegård. E52514 som er lejet fra de bosniske jernbaner og E43027 der er af mere lokal oprindelse.
DE24136 rangerer med personvognsstammer på Istanbuls europæiske banegård.
 

Færgen der endnu bringer jernbanevogne over strædet ved Bosperus er her under indsejling til lejet ved Haydarpasa station på den asiatiske side af strædet. En jernbanetunnel er planlagt åbnet i 2009.
Demiryolu III er netop ankommet til Haydarpasa med en last godsvogne, og skal nu trimmes til ilandkørsel..


E43008 dundrer igennem Pehlivanköy station på vej mod den bulgarske grænse med et langt godstog.


De indlejede E52500-lokomotiver fra Bosnien er populære. Her er to stykker parate til afgang med hver sit tog fra Haydarpasa stationen.


Alle billeder er mærket med copyright-mærke. Eftertryk/kopiering er ikke tilladt, men hvis man ønsker at anvende et eller flere af mine billeder, er man meget velkommen til at sende mig en mail. Det gøres fra forsiden, hvor der findes et link i det grønne felt nederst på siden.Menuen til venstre giver mulighed for at springe mellem de enkelte fotosider, eller at returnere til forsiden.
 

© 2008 www.christianbruun.dk